dilluns, 7 de setembre del 2009

Afrontar el virus de la grip A a l’escola

El departament d’educació té una pàgina d’informació amb tot de Recomanacions per afrontar el virus de la grip A en l’àmbit educatiu.

Es tracta d’aplicar les mesures habituals per afrontar la grip, extremant les mesures higièniques per prevenir els contagis i actuant amb precaució davant de qualsevol sospita.

En cas de dubte o per fer consultes, es recomana trucar a Sanitat Respon (902 111 444) o consultar la pàgina web http://www.gencat.cat/salut.

A les escoles pot ser útil el fulletó informatiu que es pot repartir, penjar a les cartelleres i a les pàgines web… per tal d’informar la comunitat educativa.

Les mestres del CEIP Divina Pastora

El nostre noticiari

El nostre noticiari

CASTANYADA 2006

CASTANYADA 2006: Així vam celebrar la castanyada aquest curs. Vam fer un panellets de xocolata BONÍSSIMS ...

La pedania de Vinallop estrena casal municipal.

07/08/2006 L´alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, acompanyat pel pedani de Vinallop, Santiago Forné, van inaugurar el nou casal municipal a la pedania de Vinallop. El casal municipal es troba situat a la plaça de l´església i compta amb dues plantes que es destinaran a diferents usos. Així, la planta baixa servirà com a sala de reunions i exposicions i comptarà també amb una pantalla i un projector per fer-hi projeccions o retransmissions de televisió.